Valeriu Nicolae : Cine e Mugur Mihăescu? A fost de mic, de la 19 ani, turnător la securitate. A turnat la greu despre toată lumea din jurul lui, de la prieteni la familie…

0
165
Un fost coleg, care pare normal la cap, crede că AUR e o soluție. Nu știe nimic despre AUR, doar gargara pe care o aude de la Simion. Simion, pe mâna căruia mi-ar fi frică să las un chioșc de ziare, căci a dovedit că e o absolută nulitate ca manager. Omul despre care scriu e un inginer bun. Nu știe nimic, nimic despre nenorocirile care sunt în AUR, dar îl știe pe Mugur Mihăescu, cel de pe listele AUR. Nu știe că a fost turnător, dar îl știe că juca în Vacanța Mare, căci amândoi am crescut în Craiova.
Că doar abilitatea de a fi un bufon impostor, indiferent cât de penibil, te face perfect pentru o poziție în AUR.

Cine e Mugur Mihăescu?

A fost de mic, de la 19 ani, turnător la securitate. A turnat la greu despre toată lumea din jurul lui, de la prieteni la familie. Ajutat de Securitate se prezenta ca un „dizident” și în acest fel reușea să toarne pe cei care aveau încredere în el. A avut după revoluție un super succes cu un mesaj populist, rasist, xenofob, mincinos, ipocrit și agresiv și s-a îmbogățit de pe urma proștilor.
A fost și el promovat agresiv de unul dintre cei mai influenți politicieni după revoluție, un securișt, țepar și apoi pușcăriaș, om care a avut un rol extrem de important în promovarea comunistului de Iliescu, împotriva căruia, ironic, George Simion, liderul AUR a protestat adesea furibund căci era o bună oportunitate de a se face cunoscut. Sârbu de la ProTV.
Traseist, a trecut prin mai multe partide și a plătit o grămadă de bani partidului celui mai mare impostor și fost număr doi în primul guvern de alianță PNL – PSD – Gabriel Oprea. Nu numai asta, dar își ține banii în conturi offshore din Cipru, evitând astfel taxele, în timp ce moare de grija României ca orice sociopat.
Omul a fost strâns legat de Dorin Cocoș, soțul doamnei Udrea, pușcăriașă și mâna dreaptă a securistului Băsescu. Îi plătea familiei lui Cocoș undeva la 7.500 de EUR pe lună. A fost asociat și cu fiul mogulului gunoiului, domnul Prigoană, cel care s-a îmbogățit incredibil din contracte cu statul pe seama noastră, a proștilor. Fiul lui Prigoană, cel care a participat pe listele PDL-ului doamnei Udrea la Parlament.
În jurul lui există o rețea de firme care țipă a evaziune fiscală.
A fost asociat și cu unul dintre oameni care au făcut posibilă legalizarea celei mai mari nenorociri ecologice, Groapa Glina. Da, omul ăsta care a fost în Partidul Verde, chipurile partidul care ne protejează de poluare, l-a avut ca administrator de firmă pe unul dintre cei mai dubioși oameni din afacerile cu gunoi ,om despre care presa a scris că e legat de o familie de italieni mafioți.
Afacerile lui au depins de ce făcea statul în perioada pandemiei și a devenit unul dintre cei mai importanți promotori ai unui mesaj toxic, dar care proteja interesele firmelor lui, firme care promovează la greu adicția și indirect duce la tot felul de nenorociri. Este pe lista AUR pentru Parlamentul European dovedind lăcomie și nesimțire – principalele atribute necesare pentru succes în partidul lui Simion. Este putred de bogat și nu are niciun fel de habar despre politici europene.
Mai multe despre propunerile AUR pentru Parlamentul European în primul comentariu.

#haisictir

 

 

Lasă un răspuns